Jana ŠušteršičJana Šušteršič je univ.dipl.psih., specializantka transakcijske analize, NLP learning coach. Ima certifikat EuroPsy za področje organizacijske psihologije in klinične psihologije in certifikat nemškega akreditiranega inštituta Initial za svetovanje v organizacijah. Je višja licencirana svetovalka Profiles International, Talent and Change Management Specialist.

Študij Psihologije je zaključila na Filozofski fakulteti v Ljubljani, podiplomski študij managementa pa na Swinburne University of Technology v Melbournu v Avstraliji. Vrsto let je delala v gospodarstvu na vodstvenih delovnih mestih v oglaševanju, medijih, marketingu in prodaji. Pred štirimi leti je odprla lastno psihološko prakso v okviru katere izvaja psihometrična testiranja, selekcijo in ocenjevanje kadrov, analize timov v organizacijah, coachinge, delavnice na področju kariernega razvoja, komunikacije, vodenja in sprememb. V letu 2014 je pridobila še mednarodno licenco za vodenje delavnic Umetnost inoviranja po metodi Dimisa Michaelidisa.

Janino primarno področje zanimanja so ljudje in njihove sposobnosti ustvarjanja, razmišljanja, povezovanja z drugimi ljudmi, naravo in živalmi, spreminjanja in doseganja ciljev. Navdušeno spremlja svojo hčerko pri njenih uspehih v karateju ter se od nje vsak dan uči. Verjame v ravnotežje na vseh področjih, tako v naravi kot v odnosih med ljudmi. Pomembno ji je neprestano učenje in osebni razvoj.

Vrni se na stran o nas

Mediji o nas

Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava, stran 17)
V enih podjetjih se veliko smejijo. V drugih so zagrenjeni. Zakaj? (Sobotna priloga Dela, 27. 12. 2014, preberite: 1. del2. del3. del4. del)
Zakladi Slovenije tukaj (TVS, Polnočni klub, odlomek z Dimisom od 57:16 do 59:54)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
5 praktičnih nasvetov za podjetnike, ki želijo najti in obdržati svoje mesto pod soncem (E-bilten Uradnega lista, povezava)
Ustvarjalnost za vsakogar (Zbornik davčnih svetovalcev, stran 1, stran 2, stran 3 , stran 4 )
Idejnik oživlja zamisli zaposlenih (Delo, stran 1 stran 2)
Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava)

Vse objave v medijih...

Kontakt

Če imate vprašanje za nas, nam pišite na skupen mail info@12dejavnikovinoviranja.si. Z veseljem vam bomo odgovorile tudi, če nas želite nagovoriti bolj osebno:

Blogi