janja_rebolj-onasJanja Rebolj je muzejska svetovalka, vodja Programov za odrasle v Muzeju in galerijah mesta Ljubljane. V muzeju je zaposlena že 25 let, od leta 1996 pa se intenzivno ukvarja z razvojem komunikacijskih in vodstvenih veščin v muzejskem svetu in zasebno.

Svoja znanja je pridobivala doma (Glotta Nova, Fast Forward) in po svetu. Je NLP mojster, coach, SDI modeartorka in trenerka (do januarja letos je za podjetje PSA izvajala kvalifikacije), možganom prijazna trenerka, in vodja delavnic Umetnost inoviranja po metodi Dimisa Michealidesa (vse z mednarodnimi licencami). Svoje delo v muzejskem svetu (doma in mednarodno) dopolnjuje s popoldanskim podjetjem REJ, ki ji omogoča, da svoje znanje širi in pridobiva tudi v poslovnem svetu. Posebej jo zanima način dela po principih Art of Hosting Meaningful Conversations in tehnike pogovorov v krogih.

Njeni učitelji so bili dr Kazuma Matoba, Glenna Gerard (Bhömov dialog), Ann Linnea, Christina Baldwin (pogovori v krogu). Zanimajo jo tudi sistemske in organizacijske postavitve. Verjame, da ustvarjanje skupnosti in participativno vodenje povečujeta ustvrjalnost in inovativnost.Trenutno je ena od trenerk projekta Mentorstvo za mlade (Javni sklad R Slovenje za razvoj kadrov in štipendije) in članica IO Društva moderatorjev Slovenije. Je dobitnica nacionalnega priznaja Jabolko kakovosti.

Vrni se na stran o nas

Mediji o nas

Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava, stran 17)
V enih podjetjih se veliko smejijo. V drugih so zagrenjeni. Zakaj? (Sobotna priloga Dela, 27. 12. 2014, preberite: 1. del2. del3. del4. del)
Zakladi Slovenije tukaj (TVS, Polnočni klub, odlomek z Dimisom od 57:16 do 59:54)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
5 praktičnih nasvetov za podjetnike, ki želijo najti in obdržati svoje mesto pod soncem (E-bilten Uradnega lista, povezava)
Ustvarjalnost za vsakogar (Zbornik davčnih svetovalcev, stran 1, stran 2, stran 3 , stran 4 )
Idejnik oživlja zamisli zaposlenih (Delo, stran 1 stran 2)
Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava)

Vse objave v medijih...

Kontakt

Če imate vprašanje za nas, nam pišite na skupen mail info@12dejavnikovinoviranja.si. Z veseljem vam bomo odgovorile tudi, če nas želite nagovoriti bolj osebno:

Blogi