Nastja MulejNastjo Mulej že od vedno zanimajo iste tri stvari: komuniciranje – pisanje – poučevanje. V svoji mladosti je poskusila (skoraj) vse: začela je kot čistilka, nadaljevala kot manekena, čez poletje je delala kot tajnica, bila je novinarka na študentskem radiu in imela lastne oddaje o spolnosti, modi in gospodarstvu (ne vse naenkrat), delala je na Televiziji Slovenija, učila na fakulteti, si zgradila kariero na področju odnosov z javnosti in oglaševanja … ter spotoma dobila licence za vožnjo z motorjem, skvoš, jahanje konjev, padalstvo, plavala z delfini, skočila 72 metrov v globino na elastiki, prepotovala več kot 60 držav in napisala na tisoče člankov.

Ker je tako zelo renesančna oseba (kot jo je klical njen ljubi, pokojni vodja Dragan Sakan) je skoraj desetletje delala v mreži oglaševalskih agencij jugovzhodne Evrope New Moment – New Ideas Company, kot vodja oddelka za nove ideje, izvršna direktorica Ideas Campusa in Sveta za novo razmišljanje.

Ko je rodila dva čudovita otroka, se je posvetila samo poučevanju, treniranju, svetovanju in navdihovanju ustvarjalnosti v vsakem posamezniku in timu katerekoli organizacije ter postala edina licencirana trenerka de Bonovih metod razmišljanja v državi: Šest klobukov razmišljanja (za učinkovito, ustvarjalno in sodelovalno razmišljanje), Lateralno razmišljanje (za namerno generiranje čim večjega števila čim bolj svežih idej), Enostavnost (za boj proti zapletenosti) in CoRT (za poučevanje razmišljanja v šolah).

Ker je radovedna po duši, se je začela zanimati za delo Dimisa Michaelidesa, ki ga je spoznala novembra 2011 na Evropski konferenci o ustvarjalnosti in inovativnosti na Portugalskem in ga pripeljala v Slovenijo. Julija 2014 je dobila licenco za poučevanje in treniranje po njegovi metodi Umetnost inoviranja.

Z njeno pomočjo je Slovenija na poti k pozitivni revoluciji, saj vse več in več ljudi razmišlja konstruktivno in kreativnost, sodelovalno in sistematično.

Vrni se na stran o nas

Mediji o nas

Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava, stran 17)
V enih podjetjih se veliko smejijo. V drugih so zagrenjeni. Zakaj? (Sobotna priloga Dela, 27. 12. 2014, preberite: 1. del2. del3. del4. del)
Zakladi Slovenije tukaj (TVS, Polnočni klub, odlomek z Dimisom od 57:16 do 59:54)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
5 praktičnih nasvetov za podjetnike, ki želijo najti in obdržati svoje mesto pod soncem (E-bilten Uradnega lista, povezava)
Ustvarjalnost za vsakogar (Zbornik davčnih svetovalcev, stran 1, stran 2, stran 3 , stran 4 )
Idejnik oživlja zamisli zaposlenih (Delo, stran 1 stran 2)
Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava)

Vse objave v medijih...

Kontakt

Če imate vprašanje za nas, nam pišite na skupen mail info@12dejavnikovinoviranja.si. Z veseljem vam bomo odgovorile tudi, če nas želite nagovoriti bolj osebno:

Blogi