Simona RoškarSimona Roškar svoje znanje in izkušnje rada širi v prepričanju, da je dobro predvsem tisto, kar je preprosto razumeti, lahko zaživi v praksi, med ljudmi spodbuja komunikacijo in krepi ustvarjalnost. Z ustvarjalnostjo »sestankuje« vsak dan, in tako je v službi kreativnosti že več kot 15 let. Vsakodnevno delo pred njo postavlja izzive kreativnega soočanja in iskanja rešitev, zato je izumila nekaj svojih in se naučila tudi Debonovih tehnik za ustvarjanje idej. Poleti 2014 pa je na Cipru pridobila mednarodno licenco za vodenje delavnic Umetnost inoviranja po metodi Dimisa Michealidesa.

Znanje ekonomije in mednarodnega marketinga je kot študentka plemenitila na Danskem, kjer je spoznavala sodobne pristope učenja in odkrivala skrivnosti življenja najsrečnejših državljanov. Svojo srečo je našla v pisanju, spoznavanju tujih dežel, ki jih je precej prepotovala tudi sama, fotografiranju, različnih športih ter v učenju od otrok in od hčere. Več let je delala kot novinarka in napisala več tisoč člankov, kasneje pa kot urednica v marketinški agenciji izdala več ducatov revij in časopisov.

S tem se ukvarja tudi danes v vlogi svetovalke za trženjsko in interno komuniciranje, saj je glavna urednica internega časopisa in skrbi za komunikacijsko podporo različnih internih projektov in programov. Za izboljševanje veščin in tehnik poslovne korespondence in komunikacije s strankami izvaja in moderira delavnice poslovnega in kreativnega pisanja.

Že več let vodi interni program za ustvarjanje vzpodbudnega in bolj pozitivnega delovnega okolja ter se ukvarja z načrtovanjem in upravljanjem digitalnih platform (spletna stran, intranet, e-časopis) kot orodjem za večjo učinkovitost in vključevanje zaposlenih. Vse več pozornosti namenja razvoju družbene odgovornosti, ki jo vidi kot prvi in odločilni korak na poti do korenitih sprememb in vzpostavljanja inovacijske kulture v organizacijah.

Rada je v družbi otrok, še posebej svoje čudovite hčere. Je velika ljubiteljica psov, narave in mnogih športov, ki ji omogočajo gibanje na svežem zraku.

Vrni se na stran o nas

Mediji o nas

Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava, stran 17)
V enih podjetjih se veliko smejijo. V drugih so zagrenjeni. Zakaj? (Sobotna priloga Dela, 27. 12. 2014, preberite: 1. del2. del3. del4. del)
Zakladi Slovenije tukaj (TVS, Polnočni klub, odlomek z Dimisom od 57:16 do 59:54)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
Če danes delate tako kot včeraj, vas jutri ne bo več (Primorske novice, povezava)
5 praktičnih nasvetov za podjetnike, ki želijo najti in obdržati svoje mesto pod soncem (E-bilten Uradnega lista, povezava)
Ustvarjalnost za vsakogar (Zbornik davčnih svetovalcev, stran 1, stran 2, stran 3 , stran 4 )
Idejnik oživlja zamisli zaposlenih (Delo, stran 1 stran 2)
Sreča na delovnem mestu. Misija nemogoče? (revija eTri, povezava)

Vse objave v medijih...

Kontakt

Če imate vprašanje za nas, nam pišite na skupen mail info@12dejavnikovinoviranja.si. Z veseljem vam bomo odgovorile tudi, če nas želite nagovoriti bolj osebno:

Blogi